En blog om temaerne langvarig ventetid og sagsbehandling

Velkommen til min Blog om ventetid og sagsbehandling

Jeg blev uddannet antropolog i foråret 2013 ved Aarhus universitet. Jeg har specialiseret mig i sundhed og velfærd, og skrev speciale om de sociale betydninger af langvarig ventetid.

I det daglige arbejder jeg som formandssekretær i Muskelsvindfonden, og ved siden afholder jeg debatoplæg og skriver indlæg til forskellige medier.

I min fritid er jeg frivillig våger for dødende sammen med en stor flok skønne mennesker hos Røde Kors i Aarhus.

Som antropolog er jeg fagligt bredt funderet, men mit hjerte brænder for social og beskæftigelsesområdet. Derfor vil du også hurtigt opdage, at denne blog primært omhandler emner relateret til dette felt. Jeg har først og fremmest lavet denne Blog for at have et sted at samle både eget materiale og andres artikler, indlæg m.m. med relevans for emnet. Du finder indlæg og artikler enten gennem menubjælkerne foroven eller ved at søge i kategorier eller arkiv til højre på siden.

Under Blogroll har jeg lagt links til diverse artikler skrevet af andre, som kan være interessante at læse i forhold til den verserende debat elller politiske udvikling på social og beskæftigelsesområdet.Det er selvfølgelig langt fra en komplet samling om emnet, men jeg tilføjer løbende relevante artikler, når jeg ellers har tiden til det.

Ikke alt mit materiale er offentligt tilgængeligt. Dette skyldes blandt andet copyrights, medforfattere eller at offentliggørelse vil være brud på en indgået tavshedspligt. På et tidspunkt er det min plan at lave en menu med navne og henvisninger på antropologer og sociologer, der har beskæftiget sig med tid, ventetid og social navigation under usikre forhold.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte mig.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s